Marsala i mus Mascarpone z ciastem i jagodami

Marsala i mus Mascarpone z ciastem i jagodami
Marsalan i mus Mascarpone z ciastem i jagodami to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 403 kalorie. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 25 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Mieszanka ekstraktu waniliowego, śmietana do bicia, importowana marsala i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Marsalan i mus Mascarpone z ciastem i jagodami, Mus serowy Mascarpone i jagody, oraz Ciasto Czekoladowo-Jagodowe Z Mascarpone.

Instrukcje

1
Ubij cukier, 1/3 szklanki Marsali i żółtka, aby wymieszać w dużej metalowej misce. Ustaw na patelni z ledwo gotującej się wody (nie pozwól miski dotknąć wody); trzepaczka stale, aż mieszanina zgęstnieje i rejestry termometru 160 ° F, o 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Umieść miskę na dużej misce wypełnionej lodem; kontynuuj ubijanie, aż zabaglione ostygnie, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubić mascarpone do poluzowania w innej dużej misce; w 3 dodatkach, foldin zabaglione. Ubij śmietanę, wanilię i cynamon w małej misce, aż uformują się miękkie szczyty; złóż do zabaglione.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Posypać paski ciasta funta z pozostałych 3 łyżki Marsala. Ułóż 4 paski w każdym z 6 kielichów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
5
Posypać kilka malin; top z 1/2 szklanki musu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
6
Posypać Pozostałe maliny. Przykryć; schłodzić 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn