Marokańskie Klopsiki
Jedna porcja zawiera 72 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 35. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odebrać mieloną wołowinę, paprykę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marokańskie Klopsiki, Marokańskie Klopsiki, oraz Marokańskie Klopsiki.
Instrukcje
Połączyć kawę, miód i skrobię ziemniaczaną; odstawić.
Wymieszaj mięso, czosnek, sól, paprykę, kminek i ziele angielskie, aż do dobrze wymieszanego. Uformuj 24 klopsiki.
Gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 10 min. lub aż zbrązowieje ze wszystkich stron, mieszając od czasu do czasu. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej.
Dodać cebulę i mieszaninę kawy na patelni; mieszać, aż klopsiki są równomiernie powlekane. Doprowadzić tylko do wrzenia. Zmniejszyć ciepło do średniego; gotować na wolnym ogniu 10 min. lub do czasu ugotowania klopsików (160F) i zagęszczenia sosu, od czasu do czasu mieszając.