Marokańskie Daktyle Z Syropem Różanym

Marokańskie Daktyle Z Syropem Różanym
Marokańskie Daktyle z syropem różanym to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 657 kalorii. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 3 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz blanszowane migdały, syrop różany, grecki jogurt i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Daktyle Nadziewane pastą różano-migdałową, Medjool " Daktyle z pastą różano-migdałową i mandarynkami, oraz Purple Rice Pudding with Rose Water daktyle.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia22
Magazyn