Marokańska komosa ryżowa i marchew
Marokański Quinoan i marchew może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. 6 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz nektar z agawy, sok z pomarańczy, komosę ryżową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Marokański Łosoś Na Parze Z Quinoan I Marchewką, ostra marchewka marokańska, oraz Marchew Marokańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć quinoa i wody w małym rondlu i doprowadzić do gotować. Gotować, aż odparuje i quinoa jest puszysta, o 45 protokół. W międzyczasie Wrzuć pokrojoną marchewkę z 1 łyżką oleju i piecz w 400 stopniach, aż ugotujesz i skarmelizujesz.
Połączyć wszystkie pozostałe składniki razem i ubijać aż włączone, a następnie wrzucić gotowane marchewki i quinoa.