Marokańska Ciecierzyca Chili

Marokańska Ciecierzyca Chili
Marokańskie chili z ciecierzycy może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 289 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,15 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu, papryka, ciecierzyca, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 86%. Spróbuj Marokańska Ciecierzyca Chili, Marokański Gulasz Z Ciecierzycy, oraz Marokańska zupa z ciecierzycy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę, seler, marchew, i czosnek na patelni; smażyć 5 protokół. Wmieszać kminek i kolejne 7 składników (przez czerwoną paprykę); gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
KminekKminek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, koncentrat pomidorowy, ciecierzyca, i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Wymieszaj kolendrę i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CiecierzycaCiecierzyca
KolendraKolendra
PomidorPomidor
SokSok
WodaWoda
TrudnośćŚredni
Gotowe W36 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn