Marokańskie pulpety z indyka z cytrusowym kuskusem
Marokańskie pulpety z indyka z cytrusowym kuskusem wymagają z grubsza 30 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,11 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 485 kalorii. Ten przepis z BBC Good Food ma 473 fanów. Mieszanka cebuli, kolendry, kuskus i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Marokańskie Klopsiki I Kuskus, Marokańskie klopsiki jagnięce z harissą i kuskusem, oraz Marokański Indyk z kuskusem żurawinowym.
Instrukcje
1
W dużej misce, wymieszać mielone, przyprawy, cebula i skórka pomarańczowa razem naprawdę dobrze rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Wietnamskie Chipsy Cynamonowe
Mięso Mielone
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mieszankę rozwałkować na około 20 klopsików wielkości orzecha włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego