Marokański gulasz z ciecierzycy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 408 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz oliwę z oliwek, pomidory w puszkach, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Marokański Gulasz Z Ciecierzycy, Marokański Gulasz Z Ciecierzycy, oraz Marokański gulasz z ciecierzycy i soczewicy.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w dużym garnku na średnim ogniu; gotować cebulę i czosnek w gorącym oleju, aż cebula będą przezroczyste, 5 do 7 minut. Wymieszać kminek, kolendra, pieprz cayenne, garam masala, curry w proszku, i sól do cebuli i czosnku; gotować razem, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno
Biała Cebula, Pokrojona W Kostkę
Garam Masala
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu