Marmurkowe jajko

Marmurkowe jajko
Marmurkowe jajko to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 95 g tłuszczu, oraz w sumie 1421 kalorii. Na $7.06 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 579 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladę, czekoladę mleczną, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Chińskie Marmurkowe Jajko Tean, Chiński Marmurkowy Tean Przepis Jajko, oraz Marmurkowe Brownies są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Powoli rozpuścić białą czekoladę w misce na patelni gotującej się wody, upewniając się, że miska nie dotyka wody. Pozostaw do ostygnięcia, ale nadal płynny, a następnie łyżką do worka rurowego. Balansuj jedną z form, aby była płaska (użyliśmy dwóch ramekinów, aby pomóc), a następnie ułóż czekoladę w zygzakowatej linii po wewnętrznej stronie formy. Powtórz z drugą formą, a następnie pozostaw do Ustawienia. Gdy biała czekolada całkowicie się ustawi, powtórz proces z roztopioną mleczną czekoladą, umieszczając rurkę między liniami białej czekolady. Pozostawić w chłodnym miejscu, a następnie wstawić do lodówki na 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Rozpuść gorzką czekoladę, a następnie pozostaw do ostygnięcia i zgęstnienia. Używając pędzla do ciast, ostrożnie umyj czekoladę na mleku i białych liniach, aż wnętrze foremek będzie całkowicie pokryte. Może być konieczne zwrócenie Formy do lodówki, jeśli gorzka czekolada zacznie topić czekoladę pod spodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
3
Po ustawieniu obrócić formy, wypełnić połowę czekoladkami, a następnie skleić boki, używając pozostałej roztopionej ciemnej czekolady. Zawiązać wstążkę wokół jajka, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia21
Magazyn