Marmur Wirowy Funt Ciasto
Marmur Zawirowany Funt ciasto może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 523 kalorie. Ten przepis służy 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 132 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Marmur Wirowy Funt Ciasto, Marmurowy Placek Funtowy, oraz Ciasto Czekoladowe Z Marmuru.
Instrukcje
W dużej misce, z mikserem elektrycznym przy niskiej prędkości, ubić cukier i masło lub margarynę, aż do wymieszania. Zwiększ prędkość do wysokiej I beat aż lekki i puszysty.
Dodaj mąkę, mleko, proszek do pieczenia, wanilię, sól i jajka; ubijaj na średniej prędkości, aż dobrze wymieszasz. Zwiększ prędkość do wysokiej, i pokonać ciasto 4 minuty dłużej.
Usuń około 2 1/2 szklanki ciasta do średniej miski. Trzepaczką lub widelcem, ubić kakao do ciasta w średniej misce, aż dobrze wymieszane.
Nasmaruj 10-calową patelnię. Na przemian łyżkę warstw wanilii i czekolady do przygotowanej patelni. Dużą łyżką pokroić i przekręcić ciasto, aby uzyskać efekt marmurkowy.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Fajne ciasto na patelni i na stojaku z drutu, przez 10 minut.
Wyjąć ciasto z patelni i całkowicie ostudzić.