Marmolada-szynka Glazurowana ze słodkim sosem pomarańczowo-herbacianym
Marmolada-szynka Glazurowana ze słodką pomarańczą-herbaciany sos to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 132g białka, 102g tłuszczu, oraz w sumie 1510 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz torebki z herbatą, wodę, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć całe goździki można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Marmolada-Glazurowany Sernik Pomarańczowy, Przepis Na Sernik Z Marmoladą Pomarańczową, oraz Marmolada Pomarańczowa-Przeszklone Udka Z Kurczaka.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 163°. przyciąć skórkę i nadmiar tłuszczu z górnej strony szynki, pozostawiając grubą warstwę tłuszczu o grubości 1/4 cala. Używając długiego ostrego noża, zdobądź tłuszcz w 1-calowym wzorze diamentu. Włóż 1 goździek do środka każdego z punktowanych diamentów.
Szynkę ułożyć na dużej patelni.
Piec, aż termometr włożony do środka szynki rejestry 49°., około 3 godzin 45 minut.
Stopić 1 szklanka Marmolady w dużym rondlu na średnim ogniu.
Ubij w 1/4 szklanki musztardy i 2 łyżki wody. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby płaszcz łyżkę bez kapania, o 6 protokół. Odstawić mieszaninę na bok.
Przełożyć szynkę na deskę do krojenia. Zwiększyć temperaturę pieca do 218°.
Umieść tę samą patelnię na palniku ustawionym na średnim ogniu.
Trzepaczka Pozostałe 1 1/2 szklanki wody do patelni, skrobanie się rumiane kawałki od dołu.
Przenieść soki z patelni do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek. Zamrozić soki na patelni 15 minut. Łyżka tłuszczu z wierzchu soków z patelni. Rezerwuj soki z patelni.
Linia sama patelnia z folią. Wróć szynkę na patelnię. Obficie łyżka mieszanki Marmolady na szynce.
Piecz szynkę, aż polewa jest ustawiona i zaczyna karmelizować, około 20 minut.
Odstawić szynkę na 30 minut.
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w ciężkim średnim rondlu.
Zdjąć z ognia; przykryć i niech strome 10 minut. Wyrzucić torebki z herbatą.
Dodaj 2 szklanki bulionu z kurczaka, 1 szklanka soku pomarańczowego i 3 łyżki Marmolady pomarańczowej do herbaty. Gotować mieszaninę do zmniejszenia do 3 filiżanek, o 12 protokół.
Ubić w 1 łyżce musztardy Dijon i reserved soki z patelni. Wróć do wrzenia.
Ubić mieszankę skrobi kukurydzianej. Gotować, aż sos lekko zgęstnieje, około 4 minut. Doprawić sosem do smaku pieprzem. Szynkę pokroić i podawać z sosem i ananasowo-miętowym smakiem.