Marmolada-szynka Glazurowana ze słodkim sosem pomarańczowo-herbacianym

Marmolada-szynka Glazurowana ze słodkim sosem pomarańczowo-herbacianym
Marmolada-szynka Glazurowana ze słodką pomarańczą-herbaciany sos to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 132g białka, 102g tłuszczu, oraz w sumie 1510 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz torebki z herbatą, wodę, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć całe goździki można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Marmolada-Glazurowany Sernik Pomarańczowy, Przepis Na Sernik Z Marmoladą Pomarańczową, oraz Marmolada Pomarańczowa-Przeszklone Udka Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 163°. przyciąć skórkę i nadmiar tłuszczu z górnej strony szynki, pozostawiając grubą warstwę tłuszczu o grubości 1/4 cala. Używając długiego ostrego noża, zdobądź tłuszcz w 1-calowym wzorze diamentu. Włóż 1 goździek do środka każdego z punktowanych diamentów.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
WołowinaWołowina
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PiekarnikPiekarnik
2
Szynkę ułożyć na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec, aż termometr włożony do środka szynki rejestry 49°., około 3 godzin 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Stopić 1 szklanka Marmolady w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Ubij w 1/4 szklanki musztardy i 2 łyżki wody. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje na tyle, aby płaszcz łyżkę bez kapania, o 6 protokół. Odstawić mieszaninę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Przełożyć szynkę na deskę do krojenia. Zwiększyć temperaturę pieca do 218°.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PiekarnikPiekarnik
7
Umieść tę samą patelnię na palniku ustawionym na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Trzepaczka Pozostałe 1 1/2 szklanki wody do patelni, skrobanie się rumiane kawałki od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
9
Przenieść soki z patelni do szklanej miarki o pojemności 4 filiżanek. Zamrozić soki na patelni 15 minut. Łyżka tłuszczu z wierzchu soków z patelni. Rezerwuj soki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
PatelniaPatelnia
10
Linia sama patelnia z folią. Wróć szynkę na patelnię. Obficie łyżka mieszanki Marmolady na szynce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmoladaMarmolada
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
11
Piecz szynkę, aż polewa jest ustawiona i zaczyna karmelizować, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Odstawić szynkę na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
1
Doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia w ciężkim średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj torebki herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Torebka Na HerbatęTorebka Na Herbatę
3
Zdjąć z ognia; przykryć i niech strome 10 minut. Wyrzucić torebki z herbatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Torebka Na HerbatęTorebka Na Herbatę
4
Dodaj 2 szklanki bulionu z kurczaka, 1 szklanka soku pomarańczowego i 3 łyżki Marmolady pomarańczowej do herbaty. Gotować mieszaninę do zmniejszenia do 3 filiżanek, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marmolada PomarańczowaMarmolada Pomarańczowa
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
HerbataHerbata
5
Ubić w 1 łyżce musztardy Dijon i reserved soki z patelni. Wróć do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
6
Ubić mieszankę skrobi kukurydzianej. Gotować, aż sos lekko zgęstnieje, około 4 minut. Doprawić sosem do smaku pieprzem. Szynkę pokroić i podawać z sosem i ananasowo-miętowym smakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
AnanasAnanas
PieprzPieprz
SOSSOS
MiętaMięta
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia47
Magazyn