Marinara Magnifica

Marinara Magnifica
Marinara Magnifican jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.18 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, sól, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Marinara, Sos Marinara, oraz Sos Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę i cukier. Gotować 30 minut lub aż złoty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z winem; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
2
Dodaj pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 godziny, mieszając od czasu do czasu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia32
Magazyn