Margherita Piadine
Margherita Piadine może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 311 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Prosciutto - Mozzarella Piadine, Szparag Insalata Piadyna, oraz Kozi ser i zielenina Piadine dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokryć dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Rozwałkować ciasto na przygotowaną blachę do pieczenia; przeciąć ciasto w poprzek na pół, tworząc 2 mniejsze prostokąty.
Powierzchnię ciasta posmarować 1 łyżeczką oleju; posypać czosnkiem, bazylią i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Piec w 425 przez 8 minut lub aż skorupa będzie złoty, ale nadal giętkie.
Podczas gdy skorupa piecze, połączyć pozostały olej, pozostały 1/8 łyżeczki pieprzu, ocet, i sól w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Dodać rukolę i pomidory; dobrze wrzucić.
Ułóż plastry sera wzdłuż wzdłuż długiej strony skorupy; top z mieszaniną rukoli. Złożyć ciasto na nadzieniu, tworząc 2 długie kanapki prostokątne.
Piec dodatkowe 1 do 2 minut lub aż ser topi.
Przeciąć każdy prostokąt w poprzek na pół.
Podawać z: cytrynową sałatką z ciecierzycy