Margarita Limonkowa Hibiskus
Hibiskus Limonka Margaritan jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 893 kalorie. Na 6,04 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Dobrze sprawdza się jako napój. Ten przepis jest lubiany przez 15 smakoszy i kucharzy. Mieszanka wody, syrop cukrowy z hibiskusa, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 42%. Spróbuj Margarita Limonkowa Hibiskus, Margarita z agawy z syropem Hibiskusowo-limonkowym, oraz Hibiskus Margarita dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby zrobić syrop cukrowy hibiskus, wymieszaj cukier, kwiaty hibiskusa i wodę w 2-ćwiartkowym rondlu.
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Wyjąć z ognia; odstawić na 30 minut. Mieszanina szczepu; wyrzucić substancje stałe.
Przenieść do pojemnika magazynowego. Przykryć i przechowywać w lodówce do 3 dni. Sprawia, że 1 1/3 szklanki.
Aby zrobić Margaritę, dodaj 1 uncję syropu cukrowego, tequilę, likier o smaku pomarańczowym i sok z limonki do shakera koktajlowego. Napełnij shaker lodem; przykryj i energicznie wstrząśnij. Przelej do kieliszka koktajlowego wypełnionego świeżym lodem.
Dekoruj plasterkami limonki.