Marchewki Dziecięce Imbirowo-Limonkowe
Imbirowo-Limonkowa marchewka jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 89 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga oliwy z oliwek, soku z limonki, soli i sriracha. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Marchew kandyzowana imbirowo-limonkowa, Duszona Marchewka, Czerwona Cebula I Papryka Z Imbirem, Limonką &, oraz Glazurowana Marchewka Dla Dzieci.
Instrukcje
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować marchewki, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół.
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać marchew, imbir i cynamon i gotować na umiarkowanym ogniu, rzucając od czasu do czasu, aż imbir jest pachnący, o 3 protokół.
Dodać bulion z kurczaka i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Wyjmij patelnię z ognia i ostudzić przez 30 sekund. Wlać masło, sok z limonki i Sriracha i doprawić solą. Ułóż marchewki na półmisku i łyżkę sosu imbirowo-limonkowego na wierzchu.
Posypać furikake i podawać.