Marchewki Dziecięce Imbirowo-Limonkowe

Marchewki Dziecięce Imbirowo-Limonkowe
Imbirowo-Limonkowa marchewka jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 89 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga oliwy z oliwek, soku z limonki, soli i sriracha. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Marchew kandyzowana imbirowo-limonkowa, Duszona Marchewka, Czerwona Cebula I Papryka Z Imbirem, Limonką &, oraz Glazurowana Marchewka Dla Dzieci.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wrzącej osolonej wody, gotować marchewki, aż chrupiące-miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Odcedzić marchewkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
3
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać marchew, imbir i cynamon i gotować na umiarkowanym ogniu, rzucając od czasu do czasu, aż imbir jest pachnący, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
5
Dodać bulion z kurczaka i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
6
Wyjmij patelnię z ognia i ostudzić przez 30 sekund. Wlać masło, sok z limonki i Sriracha i doprawić solą. Ułóż marchewki na półmisku i łyżkę sosu imbirowo-limonkowego na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
SrirachaSriracha
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Posypać furikake i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
FurikakeFurikake
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn