Marchewka z rodzynkami Rumowymi
Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 233 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 43 minuty. Mieszanka soli, rumu, rodzynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Marchew Linguini, Pomarańcza I Rodzynki, Marchew z orzeszkami piniowymi, rodzynkami i pietruszką, oraz Gulasz z kurczaka z marchewką, ciecierzycą i rodzynkami.
Instrukcje
Cebulę ugotować na maśle w 3-ćwiartkowym rondlu na małym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie mięknąć. Wymieszać z marchewką i rodzynkami (z rumem). Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płyn odparuje. Wymieszać z winem, koperkiem, solą i czerwonym pieprzem.
Przykryć i gotować na średnim ogniu 25 minut, mieszając od czasu do czasu, aż marchew będzie miękka.
Wymieszać z bitą śmietaną.
Podgrzać do wrzenia. Gotować odkryte 5 minut, mieszając od czasu do czasu.