Marchew z orzeszkami piniowymi i bazylią
Marchew z orzeszkami pinii i bazylią może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 4 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka orzechów piniowych, sól, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest solidne. Spróbuj Marchew z orzeszkami piniowymi, rodzynkami i pietruszką, Glazurowana Marchewka I Morele Z Orzeszkami Pinii I Miętą, oraz Cukinia z bazylią, orzeszkami piniowymi i grzankami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na małej patelni, toast orzeszki piniowe na umiarkowanie małym ogniu, mieszając często, aż złoty kolor, o 5 protokół. Lub grzać orzeszki piniowe w piekarniku 350 przez 5 do 10 minut.
W dużym garnku z wrzącą wodą gotuj marchewki przez zaledwie 30 sekund.
Marchew odsączyć, opłukać zimną wodą i dokładnie odcedzić. Wrzucić marchew z sokiem z cytryny, sól, olej, orzeszki piniowe, i bazylia.