Marchew Z Miodem
Marchew z miodem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 64 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Mieszanka gotowej do jedzenia marchewki pokrojonej w plasterki, masło, miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 23 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Marchewka Glazurowana Miodem, Marchewka Glazurowana Miodem, oraz Marchew Z Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym umieść marchew w 1 calu wody.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu. Przykryć; dusić 10 do 15 minut lub do miękkości.
Dodaj miód i masło do marchewki w rondlu. Gotować, często mieszając, aż masło stopi się i marchewka jest zeszklona.
Posypać gałką muszkatołową.