Marchew z kminkiem
Marchew z kminkiem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, sól i pieprz, kminek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Duszona Czerwona Kapusta Z Jabłkami I Kminkiem, Sałata Z Buraków, Kapusty I Marchwi Z Kminkiem, oraz Marchew Z Kminkiem I Winogronami.
Instrukcje
Na dużej patelni, toast nasiona kminku na dużym ogniu tylko do pachnące, o 1 minutę.
W misce wrzucić marchewki z olejem.
Dodaj marchew na patelni i gotować na dużym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zwęglone na całym, o 5 protokół. Wymieszaj sok z marchwi, liście laurowe i kminek. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować na wolnym ogniu, aż marchewki są miękkie i ciecz zmniejsza się do kilku łyżek, o 10 protokół. Odrzuć liście laurowe.
Zdjąć z ognia i wymieszać z masłem, aż będzie gładka i kremowa. Doprawić solą i pieprzem i podawać od razu.