Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Marchew i Rutabagas z cytryną i miodem może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 127 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, marchew, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marchew i Rutabagas glazurowane cytryną, Miodowo-cytrynowe brukselki i marchewki, oraz Marchew Pistacjowo-Cytrynowo-Miodowa Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rutabagas gotować w dużym garnku wrzącej osolonej wody 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brukiew
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać marchew i gotować, aż warzywa będą miękkie, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
3
Drenaż.
4
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
5
Dodaj sok z cytryny, miód i skórkę. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Miód
6
Dodać warzywa; gotować, aż szkliwione, mieszając od czasu do czasu, o 6 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem.