Marchew Glazurowana
Glazurowana marchewka to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 124 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, mielony pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Marchew Glazurowana, Marchew Glazurowana, oraz Glazurowana Marchewka Dla Dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Włożyć marchew do dużego rondla, zalać wystarczającą ilością wody, aby osiągnąć głębokość 1 cala i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować marchewki do miękkości, 8 do 10 protokół.
Odcedzić i przelać do miski.
Roztopić masło w tym samym rondlu; mieszać brązowy cukier, sól i biały pieprz do masła, aż brązowy cukier i sól rozpuszczą.
Marchew przenieść do brązowego sosu cukrowego; gotować i mieszać, aż marchew są zeszklone z sosem, o 5 Więcej minut.