Marchew duszona w piwie i soku z marchwi
Marchew duszona w piwie i soku z marchwi może być tylko przystawką, której szukasz. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś sól, masło, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Duszony mostek piwny z marchewką i pasternakiem, Duszona Wołowina peklowana z czerwonymi ziemniakami i marchewką, oraz Marokańskie duszone udka i udka z kurczaka z sokiem z marchwi, Data dla podobnych receptur.
Instrukcje
Marchew obrać tak, aby grube końce były mniej więcej tej samej szerokości co cieńsze końce; każdą marchew pokroić w trzecie strony.
Umieść marchew na średniej patelni z sokiem z marchwi i piwa i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i dusić na umiarkowanym ogniu, aż ciecz zostanie zmniejszona o połowę, o 10 protokół.
Dodać cukier, przykryć i gotować do miękkości, o 10 protokół.
Marchew przełożyć na talerz.
Masło ubić do sosu i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 1 minuta. Powrót marchewki na patelnię, doprawić solą i wrzucić do herbu.
Przełożyć na talerze i podawać.