Maple Vegan Cupcakes with Maple Dairy-Free Buttercream
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deserowych, więc dać Maple Wegańskie babeczki z klonu bezmlecznego Buttercream spróbować. Ten wegański przepis służy 12 i kosztuje 87 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 258 kalorii, 2G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 349 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz ocet jabłkowy, proszek do pieczenia, mąka orkiszowa [można sub mąki, jeśli nie można znaleźć światło / biały mąka orkiszowa], i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj [] No Cook deser: jagody & nasiona Kokosowe Chia budyń z syropem klonowym {Wegańskie przyjazne, bezglutenowe,bezmleczne}, Babeczki z szarlotką z maślanką klonową, oraz Babeczki jagodowe z lukrem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF (180C).Linia 10 kubków muffin (dla dużych babeczek) lub 12 kubków Muffin (dla małych babeczek) z wkładkami papierowymi lub spray z nonstick spray.In średnia miska, ubić razem mleko, ocet, nasiona lnu, syrop klonowy, olej i wanilia, aż dobrze połączone. Odstawić podczas mierzenia suchych składników, lub co najmniej 2 minutes.In dużą miskę, przesiać razem mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Siemię Lniane
Pokroić Na Kawałki
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Mokre składniki wylać na sucho i ubijać do momentu połączenia (nie mieszaj).Za pomocą dużej miarki do lodów lub 1/3 szklanki (80 ml) miarki, zgarnij ciasto do przygotowanych kubków do muffinek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20-25 minut, aż tester włożony do jednej ze środkowych babeczek wyjdzie czysty.Ostudzić całkowicie przed lukrem.Babeczki mogą być frozen.In głęboka miska z ubijakami elektrycznymi, ubić olej kokosowy, syrop klonowy, wanilia i sól morską, aż do połączenia.Powoli przesiać proszek sojowy i mieszać z niską prędkością, aby włączyć. Następnie mieszaj z dużą prędkością, aż mieszanina stanie się jaśniejsza - zarówno pod względem koloru, jak i tekstury–i puszysta.Jeśli wydaje się zbyt miękki, aby utrzymać szczyt, dodać chia i pokonać, aby włączyć; odstawić 2-5 minut, a następnie pokonać ponownie przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Kokosowy
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Pokroić Na Kawałki
1 Cukierek Sour Brite Octopus
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Soymilk
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego