Manuela ' s Fish Cakes
Manuela ' s Fish Cakes może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 28g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz filety z łososia, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Salsa Manuela, Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, oraz Ciasta Z Dorsza.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 15 protokół.
W międzyczasie umieść halibuta i łososia na patelni lub dużym rondlu i wlej mleko. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż ryby płatki łatwo z widelcem, o 5 minut w zależności od grubości filetów.
Odcedzić mleko i odstawić rybę.
Gdy ziemniaki są gotowe, odcedzić i umieścić w dużej misce. Ziemniaki rozgnieść z jednym z jaj i masła, aż będzie dość gładka. Doprawić gałką muszkatołową, sosem Worcestershire, solą i pieprzem.
Wymieszaj rybę, uważając, aby nie rozbić się na zbyt małe kawałki.
Ubić Pozostałe jajko i umieścić na talerzu.
Ułożyć bułkę tartą na osobnym talerzu. Lekko posmaruj ręce i uformuj mieszankę rybną w paszteciki. Każdy patty zanurzyć w jajku, a następnie płaszcz z bułki tartej.
Umieścić placki rybne na talerzu i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Rozgrzać 1/4 cala oleju w dużej ciężkiej patelni na średnim i średnim ogniu. Smażyć placki rybne przez około 3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać świeże i gorące.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.