Manuela ' s Fish Cakes może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 28g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz filety z łososia, masło, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 62%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Salsa Manuela, Naomi Duguid ' s Fish Cakes and Fish Balls, oraz Ciasta Z Dorsza.
Instrukcje
1
Umieść ziemniaki w rondlu z wystarczającą ilością wody do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
2
W międzyczasie umieść halibuta i łososia na patelni lub dużym rondlu i wlej mleko. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, przykryć i gotować, aż ryby płatki łatwo z widelcem, o 5 minut w zależności od grubości filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po 70% Tabliczek) Gorzka Czekolada, Posiekana
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
3
Odcedzić mleko i odstawić rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
4
Gdy ziemniaki są gotowe, odcedzić i umieścić w dużej misce. Ziemniaki rozgnieść z jednym z jaj i masła, aż będzie dość gładka. Doprawić gałką muszkatołową, sosem Worcestershire, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeża Resztka
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Takie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszaj rybę, uważając, aby nie rozbić się na zbyt małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
6
Ubić Pozostałe jajko i umieścić na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak M&m's
7
Ułożyć bułkę tartą na osobnym talerzu. Lekko posmaruj ręce i uformuj mieszankę rybną w paszteciki. Każdy patty zanurzyć w jajku, a następnie płaszcz z bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Owies (szybki Lub Zwykły)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki Cytrynowej
Takie Jak M&m's
8
Umieścić placki rybne na talerzu i przechowywać w lodówce przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Rozgrzać 1/4 cala oleju w dużej ciężkiej patelni na średnim i średnim ogniu. Smażyć placki rybne przez około 3 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
10
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać świeże i gorące.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.