Manila Clam Chowder

Manila Clam Chowder
Przepis Manila Clam Chowder jest gotowy w około 50 minut i jest zdecydowanie wielkim pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiego jedzenia. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 702 kalorie, 10g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Tylko nielicznym bardzo spodobała się ta zupa. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, ziemniaki, przyprawę do gotowania kraba i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Restauracje w pobliżu Stephanie Izard ' s Manila Clam and Sausage Linguine, Chowder Z Małży, oraz Mo ' s Clam Chowder podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozgrzać olej i masło, dodać seler i cebulę, podsmażając do przezroczystości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj mąkę, aby zrobić zasmażkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3
Dodaj sok z małży i dobrze wymieszaj, aby zintegrować smaki. Zmniejszyć ciepło do niskiego, dodać śmietanę i powoli gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na KawałkiZiemniaki Rdzawe (około 2 Do 3 średnich), Obrane I Pokrojone Na Kawałki
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
4
Dodać ziemniaki, i niech gotować, aż tylko przetarg widelec. Gdy ziemniaki zaczynają mięknąć, mieszaj małże i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż małże staną się nieprzezroczyste, ale uważaj, aby nie rozgotować ziemniaków. Doprawić solą, pieprzem i przyprawą do wrzenia kraba, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to świetny wybór dla małży. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. The Thousand Islands Winery Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Thousand Islands Winery Chardonnay
Thousand Islands Winery Chardonnay
Beczka fermentowana w amerykańskim Dębie, to średnio mocne wino wykazuje aromaty masła i kokosa, a następnie ostre smaki jabłka i wanilii.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn