Manicotti z cielęciny lub indyka i szpinaku
Cielęcina lub indyk i szpinak Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 4,81 zł / porcja, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 894 kalorie, 65g białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, szpinak, Wino, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Manicotti Ze Szpinakiem, Manicotti Ze Szpinakiem, oraz Manicotti szpinakowe z szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szpinak rozmrozić w kuchence mikrofalowej, osuszyć i oddzielić.
Podgrzać EVOO na patelni na średnim ogniu. Pat mięso suche, a następnie dodać do patelni i lekko brązowy podczas kruszenia.
Dodać cebulę i czosnek i gotować 10 minut więcej, mieszając od czasu do czasu. Patelnię rozpuścić z winem, wymieszać i dodać 2 szklanki przecier pomidorowy. Wymieszać, zmniejszyć ogień do niskiego dusić i gotować na wolnym ogniu 15 do 20 minut.
Do zapiekanki wlać pozostałe 2 szklanki przecieru pomidorowego.
Roztopić masło w rondlu na średnim lub średnim ogniu.
Ubijamy mąkę przez 1 minutę. Następnie dodać mleko, doprowadzić do bańki, doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową i gotować, aż będzie wystarczająco gęsta, aby pokryć łyżkę. Wymieszać z miękkim serem.
Pracując nad naczyniem żaroodpornym, wypełnij manicotti mięsem za pomocą łyżki. Top manicotti z białym sosem i parmezanem. Przykryć pergaminem i folią i ostudzić lub upiec.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 375 stopni F przez 40 minut od świeżego, lub piec 1 godzinę od zimna do ogrzania i gotować makaron. Następnie odkryć i piec, aż brązowy i bąbelkowy, o 20 protokół więcej.