Manicotti Włoska Zapiekanka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Włoskiej zapiekanki Manicotti. To danie główne ma 1006 kalorii, 54g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na $3.95 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, makaron rigatoni, pepperoni, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Manicotti z włoską kiełbasą, Manicotti z włoską kiełbasą i sosem serowo-śmietankowym, oraz Pikantny Włoski kurczak Suasage, szpinak i krepa Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Przynieś duży garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Wlać rigatoni, i gotować aż al dente, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić i odstawić makaron.
Tymczasem brązowy mielonej wołowiny i włoskiej kiełbasy na dużej patelni na średnim ogniu. Łyżką szczelinową wyjąć wołowinę i kiełbasę do naczynia do pieczenia. W naczyniu do pieczenia wymieszać grzyby, sos spaghetti i ugotowany makaron.
Na wierzch posypać serem i pepperoni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser będzie brązowy i bąbelkowy, o 20 protokół.