Mango Pico de Gallo

Mango Pico de Gallo
Mango Pico de Gallo to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 22 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę chipotle w sosie adobo, ząbek czosnku, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mango Pico De Gallo, Arbuz Mango Pico de Gallo, oraz Grillowany Hot Dog Quesadilla z Mango Pico de Gallo.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Byron Fiddlestix Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia4
Magazyn