Mango-Miętowo-Rum Slush

Mango-Miętowo-Rum Slush
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka mięty, kostek lodu, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mango Mint Limeade Slush, Pomarańcz-Mięta, oraz Mango Margarita Slush dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mango w zamrażarce na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
2
Połącz mango, kostki lodu i pozostałe składniki w blenderze; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn