Mango i borówki Pawłów

Mango i borówki Pawłów
Mango i jagodowe Pawłowy mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz łyżkę soku z cytryny, śmietany, białka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Jagodowo-Mango Sałatka mieszana z jagodowo-Guava Vinaigrette, Mango-Brukowiec Jagodowy, oraz Blueberry & Mango Śniadanie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub folią. W dużej misce ubij białka ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Ubij w drobnym cukrze, łyżkę stołową na raz i kontynuuj ubijanie, aż beza będzie gruba, błyszcząca i sztywna. Szybko ubić 2 łyżeczki soku z cytryny, skrobi kukurydzianej i wanilii. Łyżka bezy do 6 równomiernie rozmieszczonych kopców na arkuszu wyłożonym pergaminem. Korzystając z końcówki łyżki, zrób studnię w każdej bezie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone1/4 Szklanki Plus 1 łyżka Zimnej Wody, Podzielone
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
3
Piec bezy przez 5 minut, lub do lekko wyschnięcia i ustawić. Zmniejsz temperaturę do 22
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Piec przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy w piekarniku na godzinę z zamkniętymi drzwiami piekarnika. Bezy powinny być idealnie białe i chrupiące na zewnątrz, ale żujące w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Wrzucić plastry mango i jagody z pozostałym 1 łyżeczką soku z cytryny i posypać drobnym cukrem w razie potrzeby. Ustaw bezy na talerzach deserowych. Na bezy ubijamy śmietanę i łyżkę. Wymieszać z plasterkami mango i jagodami, przesiać cukier na wierzch i podawać od razu.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cukier DrobnyCukier Drobny
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn