Mandarynka wołowina Stir Fry z papryką
Mandarynkowa wołowina Stir Fry z papryką jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 565 kalorii, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz korzeń imbiru, paprykę, mandarynki z Florydy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie smażenie wołowiny z papryką, Szybkie smażenie wołowiny z papryką, oraz Smażona wołowina z brokułami i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć wołowinę, szalotki, imbir, papryka, skórka mandarynki i skrobia kukurydziana.
Składniki dobrze wymieszać, aby pokryć wołowinę.Rozgrzej dużą patelnię na średniej wysokości heat.In mała miska do mieszania połącz sok mandarynkowy, sos sojowy i słodzik. Wymieszaj składniki, aż cukier się rozpuści.
Dodaj olej roślinny do rozgrzanej patelni sauté. Ostrożnie dodać mieszaninę wołowiny do patelni. Gotować ciągle mieszając, aż wołowina będzie rumiana i lekko chrupiąca.
Dodać mieszaninę sosu sojowego i gotować, aż sos jest zagęszczony.Wrzucić świeże segmenty mandarynki i służyć na brązowym ryżu.