Mandarynka wołowina Stir Fry z papryką

Mandarynka wołowina Stir Fry z papryką
Mandarynkowa wołowina Stir Fry z papryką jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 565 kalorii, 24g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 45 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz korzeń imbiru, paprykę, mandarynki z Florydy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Szybkie smażenie wołowiny z papryką, Szybkie smażenie wołowiny z papryką, oraz Smażona wołowina z brokułami i papryką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej wielkości misce do mieszania, połączyć wołowinę, szalotki, imbir, papryka, skórka mandarynki i skrobia kukurydziana.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
MandarynkaMandarynka
Całe Migdały, Ze Skórką I PrażoneCałe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Składniki dobrze wymieszać, aby pokryć wołowinę.Rozgrzej dużą patelnię na średniej wysokości heat.In mała miska do mieszania połącz sok mandarynkowy, sos sojowy i słodzik. Wymieszaj składniki, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SłodzikSłodzik
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj olej roślinny do rozgrzanej patelni sauté. Ostrożnie dodać mieszaninę wołowiny do patelni. Gotować ciągle mieszając, aż wołowina będzie rumiana i lekko chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać mieszaninę sosu sojowego i gotować, aż sos jest zagęszczony.Wrzucić świeże segmenty mandarynki i służyć na brązowym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Przyprawowa Lawry'sSól Przyprawowa Lawry's
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
MandarynkaMandarynka
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn