Manchego Serowy Ryż

Manchego Serowy Ryż
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj serowego ryżu Manchego. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 490 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jeśli masz masło, ser manchego, garść pietruszki z płaskim liściem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryż Zielony (Serowy Ryż Brokułowy), Cheesy Red Hot Rice, oraz Serowy ryż Tex-mex dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na średnim ogniu w średnim garnku z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać ryż i tosty na maśle 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
TostyTosty
RyżRyż
3
Dodać bulion i doprowadzić ryż do wrzenia. Gotować ryż 17 do 18 minut do miękkości i płynów są wchłaniane.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
RyżRyż
4
Zdjąć z ognia, puch ryżu widelcem, następnie wymieszać natkę pietruszki i ser. Doprawić ryż solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SerSer
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn