Mamuśka Krówka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj krówki mamy. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 104 kalorie, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać masło, kakao, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Płatki owsiane Fudge Revel Bars aka Fudge Jumbles, Wall Flower Fudge {Red Chile Fudge}, oraz Lasagna (Mama mia!) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj cukier, mleko, kakao, syrop kukurydziany i sól w 2-ćwiartkowym rondlu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu i gotować, aż termometr candy zarejestruje 24
Usunąć mieszaninę z ognia; dodać masło, i niech stopić. (Nie mieszać.)
Niech ostygnie 10 do 15 minut lub do patelni jest chłodny w dotyku. Wymieszać wanilią.
Ubij mieszaninę mieszadłem elektrycznym przy średniej prędkości od 2 do 3 minut lub do momentu, gdy mieszanina zacznie tracić połysk. Pracując szybko, wlej krówkę na masłowy talerz o wymiarach 11 x 7 cali.
Pokroić na 1-calowe kawałki.