Malva Budyń, Południowoafrykański Deser Pieczony

Malva Budyń, Południowoafrykański Deser Pieczony
Przepis Malva Pudding, South African pieczone deser jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników afrykańskiego jedzenia. Na 65 centów za porcję, dostajesz deser, który serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 574 kalorii. 210 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, śmietanę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Południowoafrykański Deser Pieczony Roly-Poly, Budyń Południowoafrykański, oraz Babeczki Budyniowe Malva.

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Beeslaar Pinotage z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 50 dolarów za butelkę.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
Subtelne aromaty kadzidła i kwiatowego składnika, dodają pikanterii i ziemistości ciemnym nutom wiśni i ciemnej śliwki na nosie. Średnio pełniejszy korpus ma angażującą czystość i koncentrację owoców z elegancką teksturą i drobniejszymi taninami dostosowanymi do soczystych smaków owoców jagodowych. Ważąc 14,5% alkoholu objętościowo, zachowuje swoją świeżość i żywotność oraz miesza się z napowietrzaniem, co sugeruje, że będzie się pięknie starzeć przez dużą liczbę lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn