Maltagliate z Borlotti, szalotki i rukoli

Maltagliate z Borlotti, szalotki i rukoli
Maltagliate z Borlotti, szalotki i rukoli wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 867 kalorii. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, wino, fasolę pinto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Grillowany Kurczak Z Wiśniami, Szalotką I Rukolą, Kremowa Polenta z kurczakiem, karmelizowana szalotka, rukola, oraz Kotlety cielęce z pieczoną szalotką, rukolą i miękką polentą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron pokroić w zabawne kształty i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
2
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
W 12 do 14 cali saute patelni, rozgrzać oliwę z oliwek i szalotki na średnim ogniu i gotować, aż szalotki są miękkie, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać fasolę i czerwone Wino i zmniejszyć płyn o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
5
Dodać parmezan i zdjąć z ognia. Wrzucić makaron do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
6
Odcedzić i wrzucić do patelni z fasolą. Wróć do ciepła i wrzuć do płaszcza. W ostatniej chwili dodać rukolę, wrzucić 20 sekund, wlać do miski i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Zrób kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka, olej i inne aromaty wybrać. Za pomocą widelca, ubić razem jajka, olej i aromaty i rozpocząć włączenie mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się po dodaniu 1/2 mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając przede wszystkim dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać resztki chrupiących bitów. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć deskę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn