Malinowy Sernik Z Białą Czekoladą

Malinowy Sernik Z Białą Czekoladą
Ten przepis służy 35 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 119 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, maliny, jajka plus żółtka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sernik z białej czekolady malinowy, Sernik Z Białej Czekolady Malinowy, oraz Sernik Z Białej Czekolady I Malin dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. w robocie kuchennym zmiksuj ciasteczka waflowe, aż do całkowitego zgniecenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka WafloweCiasteczka Waflowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
2
Przelej do miski, wlej roztopione masło i wymieszaj, aż okruchy będą równomiernie nawilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać okruchy do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia i użyj palców, aby nacisnąć na równą warstwę na dnie i około 1/2 cala w górę boków patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec przez 8 minut, aż będzie jędrny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 121°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
6
Połącz maliny i 1 łyżkę. cukier w robocie kuchennym i zmiksować na gładką masę. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do miski; wyrzucić ciała stałe. Za pomocą miksera elektrycznego na średniej prędkości, beat twarogu i pozostałe 1/4 szklanki plus 1 łyżka. cukier aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MalinyMaliny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Robot KuchennyRobot Kuchenny
SitoSito
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać jajka i żółtka po kolei, ubijając krótko po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
JajkoJajko
8
Dodać mąkę i wanilię i wymieszać tylko do połączenia. Złożyć w białej czekoladzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
9
Wlać masę sernikową na ostudzoną skórkę, równomiernie rozprowadzając. Upuść na wierzch łyżki puree z malin i za pomocą wykałaczki przeciągnij puree z malin przez sernik, aby uzyskać marmurkowy efekt, uważając, aby nie przeciągać Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
10
Piec, aż krawędzie będą bladozłoty i sernik jest po prostu ustawić w centrum, 1 godzinę i 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
11
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu, a następnie przykryj i przechowuj w lodówce, aż do całkowitego schłodzenia, co najmniej 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
12
Tnij i podawaj.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 55 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn