Malinowy Sernik Bary

Malinowy Sernik Bary
Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 160 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, syrop kukurydziany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Malinowy Sernik Bary, Malinowy Sernik Bary, oraz Malinowo-Sernikowe Batoniki.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 375ºF. Dno i boki patelni prostokątnej o wymiarach 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Mąkę, cukier granulowany, sól, masło i 1/3 szklanki syropu kukurydzianego ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż ciasto uformuje się. Naciśnij równomiernie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
PatelniaPatelnia
3
W średniej misce ubić serek śmietankowy na gładką masę. Ubić w jajkach, aż dobrze wymieszane. Ubić w 1 szklance syropu kukurydzianego i wanilii, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wlać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
5
Piec 35 do 40 minut lub aż krawędzie są światło złoty brąz i wypełnienie jest ustawione (wypełnienie może wydawać się puffy). Wymieszać dżem; rozprowadzić na gorących batonach. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do schłodzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
W przypadku 36 prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.
7
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce wszelkie Pozostałe Bary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn