Malinowy Sernik Bary
Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 160 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, syrop kukurydziany, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Malinowy Sernik Bary, Malinowy Sernik Bary, oraz Malinowo-Sernikowe Batoniki.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 375ºF. Dno i boki patelni prostokątnej o wymiarach 13x9x2 cali.
Mąkę, cukier granulowany, sól, masło i 1/3 szklanki syropu kukurydzianego ubić mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż ciasto uformuje się. Naciśnij równomiernie na patelni.
W średniej misce ubić serek śmietankowy na gładką masę. Ubić w jajkach, aż dobrze wymieszane. Ubić w 1 szklance syropu kukurydzianego i wanilii, aż będzie gładka.
Piec 35 do 40 minut lub aż krawędzie są światło złoty brąz i wypełnienie jest ustawione (wypełnienie może wydawać się puffy). Wymieszać dżem; rozprowadzić na gorących batonach. Fajne 30 minut. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny do schłodzenia.
W przypadku 36 prętów pokrój w 6 rzędów na 6 rzędów.
Tuż przed podaniem posypać cukrem pudrem. Przechowywać w lodówce wszelkie Pozostałe Bary.