Malinowy Pudding Cytrynowy

Malinowy Pudding Cytrynowy
Malinowy budyń cytrynowy to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 215 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, śmietanę z kamienia nazębnego, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Potrójne cytrynowe Ciastka Dla Dzieci z kremem cytrynowym, Malina cytryna Upside-down tea Cakes, oraz Cytrynowe Ciasta Budyniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Zestaw 6 ramekinów (rozmiar 2/3 filiżanki) w 9-na 13-in. patelnia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
3
W średniej misce ubij żółtka i cukier granulowany, aż będą gęste i kremowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Ubij mąkę, masło, skórkę z cytryny i sok, i mleko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
W głębokiej misce z mikserem na dużych prędkościach ubijać białka i śmietanę z kamienia nazębnego, aż białka utrzymają sztywne, wilgotne szczyty po podniesieniu ubijaka. Wymieszać jedną czwartą białek w mieszaninę żółtkową, aż do wymieszania, a następnie delikatnie złożyć pozostałe białka. Delikatnie złożyć na pół malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
MalinyMaliny
Białka JajBiałka Jaj
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Łyżka ciasta do ramekins.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
7
Wlać tyle gorącej wody z kranu do pieczenia patelni przyjść 1 w. po bokach ramekinów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Piec, aż warstwy ciasta są ustawione i topy są złote, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Wyjmij ramekiny z wody; pozostaw do ostygnięcia co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
10
Podawać z większą ilością jagód na wierzchu i odrobiną cukru pudru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
JagodyJagody
11
Dodać do przodu: schłodzić hermetycznie do 1 dnia; warstwa budyniowa stanie się bardziej wyraźna.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn