Malinowy Placek Rabarbarowy

Malinowy Placek Rabarbarowy
Rabarbar malinowy ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka wanilii, Pet-Ritz® Deep dish pie crust, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rabarbar Malinowy Placek, Dżem Rabarbarowy Malinowy, oraz Rabarbar Malinowy Placek.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać rabarbar, maliny, 4 łyżki masła, wanilia, 1 1/3 szklanki cukru i mąki, aż wszystkie owoce są powlekane; łyżka do głębokiego naczynia ciasto skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deep Dish Pie CrustDeep Dish Pie Crust
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Pokrój kilka małych diamentów w schłodzonej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
3
Na wierzch ciasta ułożyć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
4
Za pomocą małej szczotki do fastrygowania; rozprowadzić Pozostałe roztopione masło na wierzchniej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
Pozostały cukier posypać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
6
Piec 30 minut. Przykryj wierzchnią część ciasta luźną warstwą folii; wróć do piekarnika na dodatkowe 40 do 50 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a mieszanina rabarbaru będzie bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
7
Wyjąć z piekarnika; pozostawić do ostygnięcia 2 do 3 godzin. Pokroić i podawać ze stosami lodów waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeWiosenne
Magazyn