Rabarbar malinowy ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.26 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 765 kalorii. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka wanilii, Pet-Ritz® Deep dish pie crust, złota mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rabarbar Malinowy Placek, Dżem Rabarbarowy Malinowy, oraz Rabarbar Malinowy Placek.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać rabarbar, maliny, 4 łyżki masła, wanilia, 1 1/3 szklanki cukru i mąki, aż wszystkie owoce są powlekane; łyżka do głębokiego naczynia ciasto skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Deep Dish Pie Crust
Z 50 Kaloriami
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Zimne Mleko Do Podania
świeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Cukierki W Czekoladzie
2
Pokrój kilka małych diamentów w schłodzonej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Na wierzch ciasta ułożyć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Za pomocą małej szczotki do fastrygowania; rozprowadzić Pozostałe roztopione masło na wierzchniej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do Ciasta
5
Pozostały cukier posypać wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Piec 30 minut. Przykryj wierzchnią część ciasta luźną warstwą folii; wróć do piekarnika na dodatkowe 40 do 50 minut lub do momentu, gdy skórka będzie złotobrązowa, a mieszanina rabarbaru będzie bąbelkowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
Smażone Krewetki
7
Wyjąć z piekarnika; pozostawić do ostygnięcia 2 do 3 godzin. Pokroić i podawać ze stosami lodów waniliowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone