Malinowy Czekoladowy Ice Pops
Malina czekolada Ice Pops może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 56 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, syrop kukurydziany, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj czekolada malina jogurt pops, Malinowy Budyń Czekoladowy Pops, oraz Cold Brew Coffee Latte Ice Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wszystkie składniki z lodem malinowym zmiksować w blenderze na gładką masę. Wymuś przez sito o drobnych oczkach ustawione nad miską, odrzucając ciała stałe.
W małym rondlu zagotować wodę, syrop kukurydziany i cukier, mieszając do rozpuszczenia cukru.
Ubić w kakao i szczyptę soli, następnie ubić wanilią.
Przenieść do metalowej miski. Szybko schłodzić, ustawiając miskę w większej misce z lodem i zimną wodą i mieszając od czasu do czasu, aż ostygnie, o 15 protokół.
Połowę przecieru malinowego podzielić na formy, następnie zamrozić, aż do częściowego zamrożenia, około 20 minut. Całą mieszaninę czekolady podzielić między formy (warstwy mogą trochę wpaść na siebie) i ponownie zamrozić, aż częściowo zamrożone (nie twarde), około 30 minut.
Wypełnij formy pozostałym przecierem malinowym, następnie przykryj formy i włóż patyczki co najmniej przez środkową warstwę, upewniając się, że są proste (ważne przy usuwaniu góry podczas demontażu). Zamrozić do całkowitego twardości, co najmniej 3 godziny.
Umieść formy w pojemniku z wodą o temperaturze pokojowej do 1/4 cala od góry form.
Odstawić na 30 sekund, a następnie zdjąć pokrywę i wyciągnąć pops.
Podawać natychmiast lub owinąć pojedynczo w folię i zamrozić, aż będzie gotowy do podania.
* Możesz zmieniać kolejność i ilości smaków podczas tworzenia warstw.* Ice pops można zrobić 1 tydzień wcześniej.