Malinowy Coulis
Malina Coulis może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 117 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, cukier, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Ciasto truskawkowe z malinowym Coulis, Mini serniki z malinowym Coulis, oraz Mus Z Mango Z Malinowym Coulis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Maliny i 1 szklankę wody umieścić w blenderze; proces do uzyskania gładkiej powierzchni. Mieszaninę malin przecedzić przez drobne sito; wyrzucić cząstki stałe.
W małym rondlu połącz puree z malin, Pozostałe 1 1/2 szklanki wody i cukru.
Połącz sok i skrobię kukurydzianą w małej misce, mieszając trzepaczką do wymieszania.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej do mieszaniny malin; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 5 minut lub aż zgęstnieje, stale mieszając. Przecedzić przez drobne sito; wyrzucić cząstki stałe. Super. Kryj się i wyluzuj.