Malinowo-Cynamonowy Mus Jabłkowy

Malinowo-Cynamonowy Mus Jabłkowy
Malinowo-cynamonowy mus jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 53 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cierpkie gotowanie jabłek, malin w syropie lite, cukru i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Z łyżeczką wynik 11%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Placki ziemniaczane z musem Malinowo-cynamonowym, malinowy mus jabłkowy, oraz Koktajl Jabłkowy Malinowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jabłka, maliny i paluszki cynamonu umieścić w holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejszyć ciepło do niskiego; pokrycie. Dusić 15 do 20 min. lub dopóki jabłka nie będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
MalinyMaliny
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wymieszać z cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Usunąć i wyrzucić laski cynamonu. Schłodzić do temperatury pokojowej; przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
4
Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn