Malinowe Tiramisu
Przepis Malina Tiramisu może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 3 godziny i 20 minut. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.56 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 30 g tłuszczu, oraz w sumie 596 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukier cukierniczy, dżem malinowy, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Malinowe Tiramisu, Malinowe Tiramisu, oraz Malinowe tiramisu.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W małej misce wymieszać dżem i 4 łyżki likieru pomarańczowego.
Połącz mascarpone i pozostałe 2 łyżki likieru pomarańczowego w dużej misce, aby zmiksować. Za pomocą miksera elektrycznego, ubić śmietanę, cukier, i wanilii w innej dużej misce, aż miękkie szczyty tworzą. Za pomocą dużej gumowej szpatułki wymieszaj 1/4 bitej śmietany z mascarpone, aby rozjaśnić. Pozostałą bitą śmietanę złóż do masy mascarpone.
Linia na dole a13 przez 9 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia lub inne dekoracyjne naczynie do serwowania z połową ladyfingers.
Rozłóż połowę mieszanki dżemu na ladyfingers.
Połowę masy mascarpone rozprowadzić na dżemie, następnie przykryć połową świeżych malin. Powtórz warstwowanie z pozostałymi ladyfingers, mieszaniną dżemu, mieszaniną mascarpone i malinami. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Wymieszać z cukrem cukierniczym i podawać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jedno wino można spróbować Jest Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 22 dolarów.
![Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico]()
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 miesięcy między stalą nierdzewną, dębowymi beczkami Slawońskimi, francuskimi barriques i tonneaux drugiego użycia.