Malinowe Dżaluzje
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Malina Jalousies spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 651 kalorii, 9g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz serek śmietankowy, maliny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki karmelowe  " serek malinowy francuskie tosty z syropem malinowym, Granola z morelami i malinami z jogurtem z miodem malinowym, oraz Malinowe Serki Kruche I Malinowy Krem Z Serem Marshmallow Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. Wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia. W małej misce, ubić razem twarożek, cukier, i sól, aż będzie gładka; odstawić. W osobnej misce ubijamy razem jajko z 1 łyżeczką wody.
Lekko zmyć czystą powierzchnię roboczą.
Zwiń 1/2 ciasta francuskiego w prostokąt o wymiarach 11 na 9 1/2 cala, ustawiając go tak, aby krótszy bok znajdował się na górze obszaru roboczego.
Wytnij prostokąt na 3 równe pionowe kolumny. Dolną połowę każdego prostokąta przykryć około 1 czubatą łyżką mieszanki twarogu i przykryć malinami. Złóż ciasto, aby utworzyć kieszeń i palcami zaciskaj i uszczelnij boki ciasta. Ukoś poziome linie na wierzchu ciasta, w odległości 1/2 cala. Użyj palców, aby delikatnie otworzyć cięcia, aż wypełnienie zagląda.
Posmaruj każdy prostokąt myciem jajkiem i umieść na blasze do pieczenia. Powtórz proces z pozostałym ciastem.
Pieczemy ciasto na złoty kolor, około 20 minut.
Przenieś do stojaka z drutu, aby lekko ostygnąć.