Malinowe Brownies

Malinowe Brownies
Malinowe Brownies mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jajka, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Brownies Whole Wheat Raspberry Swirl, Zdrowsze Malinowe Serniki Zawirowujące Brownies, oraz Ciemna Czekolada Malina Zawirowa Brownies # MysteryDish dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni na średnim ogniu zagotuj jagody i cukier cukierniczy, tłucz jagody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
JagodyJagody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Gotować przez 1 minutę.
3
Wlać przez drobny sitko ustawione na 8-uncji. miarka, naciskając na ciała stałe, aby wydobyć płyn. Powinieneś mieć około 1/2 szklanki puree. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SitoSito
4
Rozgrzej piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka 8-calowy kwadratowy patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Umieść 3/4 szklanki chipsów czekoladowych i masła w żaroodpornej misce ustawionej na patelni gotującej się wody i ubijaj, aż stopią się i będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
6
Wyjąć miskę z ognia; ubić brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Ostudzić, następnie ubić w jajkach i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Wymieszać mąkę, sól i proszek do pieczenia i wymieszać z mieszaniną czekolady. Wymieszać pozostałe kawałki czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CzekoladaCzekolada
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
9
Przenieść do patelni; gładka Góra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Mżnij puree na ciasto, a następnie przekręć nożem do marbleize.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
11
Piec od 45 do 50 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
12
Przenieś do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygnąć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn