Malina Pieczona Brie
Malina pieczone Brie może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz maliny, okrągły ser brie, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczone Brie w cieście francuskim z konfiturą morelową lub malinową, Blue Brie (Pieczone Brie Z Jagodami), oraz Malina-Orzech Brie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. rozwiń ciasto; oddziel w poprzek na 2 sekcje. Naciśnij każdą sekcję w 6-calowy kwadrat, mocno naciskając perforacje, aby uszczelnić.
Ułożyć ser na środku 1 kwadratu ciasta; na wierzch polać dżemem i malinami.
Z małym ciastkiem lub canap cutter, wyciąć 1 kształt z każdego rogu pozostałego kwadratu ciasta, 1 cal od środka kwadratu; Ustaw wycięcia na bok.
Umieść kwadrat na okrągłym serie. Naciśnij ciasto równomiernie wokół sera, składając dolne krawędzie na górnych krawędziach; naciśnij, aby całkowicie uszczelnić.
Wymieszaj ciasto z ubitym jajkiem. Ułożyć wycięcia ciasta na wierzchu; posmarować jajkiem.
Piec 25 do 30 minut lub do złotego koloru.
Usuń z arkusza cookie; umieść na talerzu do serwowania. Fajne 10 minut.
Podawać na ciepło z krakersami. Przechowywać w lodówce.