Malezyjska Komosa Ryżowa (Wegetariańska)
Malezyjska Quinoa (wegetariańska) może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 2 i kosztuje 79 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 320 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz quinoa, zielona cebula, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć kremu kokosowego, można śledzić to danie główne z Ciasto kokosowe z ananasem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegetariańska Quinoa Chili, Wegetariańska Quinoa Chili, oraz Wegetariańska Patelnia Quinoa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zagotować 1/2 szklanki wody i wlać do miski.
Wymieszać w kawałkach soi. Blend w masło orzechowe, śmietana kokosowa, chile, zielona cebula, i kolendra. Ogrzać, podczas gdy quinoa gotuje.
Doprowadzić quinoa i pozostałe 1 szklanka wody do wrzenia w garnku. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować 15 minut, aż quinoa jest puszysty. Wymieszać kawałki soi i sosem z masła orzechowego, i doprawić solą i pieprzem, aby służyć.