Malezyjska Komosa Ryżowa (Wegetariańska)

Malezyjska Komosa Ryżowa (Wegetariańska)
Malezyjska Quinoa (wegetariańska) może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 2 i kosztuje 79 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 320 kalorii, 19g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz quinoa, zielona cebula, woda, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby użyć kremu kokosowego, można śledzić to danie główne z Ciasto kokosowe z ananasem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wegetariańska Quinoa Chili, Wegetariańska Quinoa Chili, oraz Wegetariańska Patelnia Quinoa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zagotować 1/2 szklanki wody i wlać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać w kawałkach soi. Blend w masło orzechowe, śmietana kokosowa, chile, zielona cebula, i kolendra. Ogrzać, podczas gdy quinoa gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Teksturowane Białko RoślinneTeksturowane Białko Roślinne
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
3
Doprowadzić quinoa i pozostałe 1 szklanka wody do wrzenia w garnku. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować 15 minut, aż quinoa jest puszysty. Wymieszać kawałki soi i sosem z masła orzechowego, i doprawić solą i pieprzem, aby służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
Teksturowane Białko RoślinneTeksturowane Białko Roślinne
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia27
Magazyn