Makrela Z Salsą Cytrynową

Makrela Z Salsą Cytrynową
Przepis makrela z salsą cytrynową może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 2 godziny i 26 minut. Na 13,37 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 2429 kalorii, 122g białka, oraz 104g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz Moje jedzenie, oliwki, magazyn żywności i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto można śledzić to danie główne z Sugar & Spice Pie Crust Cookies jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Spróbuj Makrela smażona na patelni z salsą pomarańczową, Grillowana makrela z sycylijską Kaparowo-pomidorową salsą, oraz Wiosenna makrela z kwaśnymi winogronami i salsą szafranową dla podobnych receptur.

Składniki

4trochę posiekanej cukinii1-1/2 szklanki pokrojonego w kostkę gotowanego indyka lub kurczaka1-1/2 szklanki pokrojonego w kostkę gotowanego indyka lub kurczaka4trochę posiekanej cukiniiŁatwe pieczenieŁatwe pieczenie4trochę posiekanej cukiniiGrill wegetariańskiGrill wegetariański4trochę posiekanej cukiniiŚwiąteczne ciastkaŚwiąteczne ciastka4trochę posiekanej cukiniiZdrowe śniadanieZdrowe śniadanie4trochę posiekanej cukiniiBrownieBrownie4trochę posiekanej cukiniiZupaZupa4trochę posiekanej cukiniiImpreza dla dzieciImpreza dla dzieci4trochę posiekanej cukiniiKolacjaKolacja4trochę posiekanej cukiniiImpreza wegetariańskaImpreza wegetariańska4trochę posiekanej cukiniiWielkanocWielkanoc4trochę posiekanej cukiniiGotowanie wsadoweGotowanie wsadowe4trochę posiekanej cukiniiBezmleczneBezmleczne4trochę posiekanej cukiniiKalkulator pieczeniaKalkulator pieczenia4trochę posiekanej cukiniiRybyRyby4trochę posiekanej cukiniiBogate w żelazoBogate w żelazo4trochę posiekanej cukiniiWięcej Dobrego JedzeniaWięcej Dobrego Jedzenia4trochę posiekanej cukiniiMagazyn dobra żywnośćMagazyn dobra żywność4trochę posiekanej cukiniiGood Food reader oferujeGood Food reader oferuje4trochę posiekanej cukiniiGood Food appsGood Food apps4trochę posiekanej cukiniiImprezy dobre jedzenieImprezy dobre jedzenie4trochę posiekanej cukiniiMoje dobre jedzenie (Zaloguj się)Moje dobre jedzenie (Zaloguj się)1garśćpietruszkapietruszka4trochę posiekanej cukiniiOwoceOwoce1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony4trochę posiekanej cukiniiGrecka przyprawa do smakuGrecka przyprawa do smaku1garśćoliwki zielone, pestki i ćwiartkioliwki zielone, pestki i ćwiartki4trochę posiekanej cukiniiHalloweenHalloween4trochę posiekanej cukiniiZdroweZdrowe4trochę posiekanej cukiniiTanie i zdroweTanie i zdrowe4trochę posiekanej cukiniiSzybko i zdrowoSzybko i zdrowo1cytryna, połówkacytryna, połówka4trochę posiekanej cukiniiLow-GILow-GI4makrela wypatroszona i oczyszczonamakrela wypatroszona i oczyszczona4trochę posiekanej cukiniipolskipolski4trochę posiekanej cukinii1 do 2 łyżeczek oleju rzepakowego1 do 2 łyżeczek oleju rzepakowego4trochę posiekanej cukiniisteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4trochę posiekanej cukiniiMakaronyMakarony4trochę posiekanej cukiniiPiePie4trochę posiekanej cukiniiWarzywaWarzywa4trochę posiekanej cukiniiWiosnaWiosna4trochę posiekanej cukiniiTanie cięcieTanie cięcie4trochę posiekanej cukiniiPrzewodnik temperatury cukruPrzewodnik temperatury cukru4trochę posiekanej cukiniiLatoLato4trochę posiekanej cukiniiPodwieczorekPodwieczorek4trochę posiekanej cukiniiWegańskieWegańskie4trochę posiekanej cukiniiWegetariańskieWegetariańskie4trochę posiekanej cukiniiWegetariańskie ŚwiętaWegetariańskie Święta4trochę posiekanej cukiniiZdrowy obiadZdrowy obiad4trochę posiekanej cukiniiNiedzielny obiadNiedzielny obiad4trochę posiekanej cukiniiZimaZima4trochę posiekanej cukiniiRodzina i dzieciRodzina i dzieci4trochę posiekanej cukiniiPrzewodnik temperatury piecaPrzewodnik temperatury pieca

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia80
Magazyn