Makrela Wędzona, Pasztet Z Cytryny I Ziół

Makrela Wędzona, Pasztet Z Cytryny I Ziół
Makrela wędzona, pasztet z cytryny i ziół wymaga ok. 12 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka makreli, chrzan śmietany, Serek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Ten przepis z BBC Good Food ma 1 fanów. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Półmisek pasztetu z wędzonej makreli, Pasztet Z Wędzonej Makreli Z Chrzanem I Koperkiem, oraz Makrela wędzona z ziołami i buraczanym kuskusem.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn