Hiszpańska makrela Escabèche może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 307 kalorii, 35g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 3,16 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, marchew, gałązki tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 90% to danie jest super. Spróbuj Makrela i pieczarki mielone Escabeche, Pieczona Hiszpańska Makrela, oraz Hiszpańska makrela z trzema sosami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Za pomocą mandoliny pokrój marchew na cienkie paski. Na małej patelni, rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mandolina
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj marchew, szalotka, gałązki tymianku, liście laurowe i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, aż warzywa zmiękną, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3
Zdjąć z ognia. Wymieszać z octem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
4
Odstawić na 10 minut.
5
W dużej patelni nonstick, rozgrzać 1/4 cala oliwy z oliwek, aż się połysk. Sezon filety z makreli z solą i pieprzem i dodać je do skórki patelni stronie w dół. Gotować na dużym ogniu, aż skóra jest rumiane i chrupiące, o 4 protokół. Obrócić i gotować filety przez 1 minutę dłużej, aż prawie gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Makreli
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Przelać filety do dużego, płytkiego naczynia szklanego lub ceramicznego, ze skórą do góry. Top z warzyw i ich marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
7
Odstawić w temperaturze pokojowej na 3 godziny, od czasu do czasu łyżki marynaty nad.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
8
Wyrzucić gałązki tymianku i liście laurowe. Ułóż makrele na talerzach i łyżka warzyw i ich marynaty na wierzchu. Dollop z tapenade i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Makrela
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
12 Uncji Kupionego W Sklepie Ciasta Na Pizzę Lub 2 Krążki Ciasta
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.