Mock mincemeat Pie może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, zmielony cynamon, zmielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mincemeat, Ciasto Z Mięsem Mielonym, oraz Drobiazg Z Mięs.
Instrukcje
1
Ułożyć skórki na 2 blachach do pieczenia i schłodzić podczas przygotowywania nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
1
Umieść 1/3 jabłek w procesorze. Używając włączania / wyłączania, posiekaj na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
2
Pokrojone jabłka przełożyć do dużego rondla. Powtórz siekanie pozostałych jabłek w kolejnych 2 partiach w procesorze; Dodaj do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wszystkie suszone owoce umieścić w procesorze. Używając zakrętów on / off, posiekaj, aż zaczną się sklejać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Owoce
4
Do rondla z jabłkami dodajemy suszone owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodaj cukier, melasę, rum, brandy, skrobię kukurydzianą, masło, skórkę pomarańczową, skórkę cytrynową, przyprawy i sól morską; wymieszaj, aby zmiksować. Dusić na średnim ogniu, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Skrobia Kukurydziana
Skórka Z Cytryny
Melasa
Sól Morska
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Masło
Przyprawy
Cukier
Miód Cytrusowy
6
Zdjąć z ognia.
7
Przelać ciasto do dużej miski i całkowicie ostudzić, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Przenieś 1 skorupę do 9-calowego szklanego naczynia do ciasta, pozostawiając zwis ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Ciasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
10
Rozprowadzić schłodzone wypełnienie w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Wytnij drugą skórkę na paski o szerokości 1/2 cala. Ułóż 6 pasków ciasta na szczycie nadzienia, w odstępie 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Ciasto
12
Umieść 6 pasków ciasta pod kątem 45 stopni do pierwszych pasków, tworząc wzór siatki diamentowej. Wykończenie taśmy kończy się nawet z dolnej skorupy. Fold krawędzi skorupy i paski w; Naciśnij krawędź z zębami widelca do uszczelnienia. (Czujesz się ambitny? Kliknij tutaj, aby uzyskać wskazówki dotyczące tworzenia tkanej skorupy kratowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Ciasto
13
Śmietanę i cukier ubić w małej misce, aby wymieszać na glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
Glazura
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Szkliwo pędzla nad kratą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
15
Piec ciasto 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177° i kontynuuj piec, aż skorupa będzie złotobrązowa i napełnianie będzie bulgotać, 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
16
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić całkowicie do napełniania do Ustawienia. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
17
Odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny przed podaniem. W razie potrzeby, przepłukać ciasto w piekarniku 163° 10 do 15 minut przed podaniem.