Makieta Ciasta Z Mielonego Mięsa

Makieta Ciasta Z Mielonego Mięsa
Mock mincemeat Pie może być tylko deser szukasz. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, zmielony cynamon, zmielone goździki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Mincemeat, Ciasto Z Mięsem Mielonym, oraz Drobiazg Z Mięs.

Instrukcje

1
Ułożyć skórki na 2 blachach do pieczenia i schłodzić podczas przygotowywania nadzienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Umieść 1/3 jabłek w procesorze. Używając włączania / wyłączania, posiekaj na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
2
Pokrojone jabłka przełożyć do dużego rondla. Powtórz siekanie pozostałych jabłek w kolejnych 2 partiach w procesorze; Dodaj do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Wszystkie suszone owoce umieścić w procesorze. Używając zakrętów on / off, posiekaj, aż zaczną się sklejać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
4
Do rondla z jabłkami dodajemy suszone owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
OwoceOwoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Dodaj cukier, melasę, rum, brandy, skrobię kukurydzianą, masło, skórkę pomarańczową, skórkę cytrynową, przyprawy i sól morską; wymieszaj, aby zmiksować. Dusić na średnim ogniu, aż mieszanina będzie bardzo gęsta, często mieszając, aby zapobiec przypaleniu, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
MelasaMelasa
Sól MorskaSól Morska
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
MasłoMasło
PrzyprawyPrzyprawy
CukierCukier
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6
Zdjąć z ognia.
7
Przelać ciasto do dużej miski i całkowicie ostudzić, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nadzienie Do CiastaNadzienie Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Umieść stojak w dolnej trzeciej części piekarnika; rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przenieś 1 skorupę do 9-calowego szklanego naczynia do ciasta, pozostawiając zwis ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
10
Rozprowadzić schłodzone wypełnienie w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Wytnij drugą skórkę na paski o szerokości 1/2 cala. Ułóż 6 pasków ciasta na szczycie nadzienia, w odstępie 1 cala od siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
12
Umieść 6 pasków ciasta pod kątem 45 stopni do pierwszych pasków, tworząc wzór siatki diamentowej. Wykończenie taśmy kończy się nawet z dolnej skorupy. Fold krawędzi skorupy i paski w; Naciśnij krawędź z zębami widelca do uszczelnienia. (Czujesz się ambitny? Kliknij tutaj, aby uzyskać wskazówki dotyczące tworzenia tkanej skorupy kratowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
13
Śmietanę i cukier ubić w małej misce, aby wymieszać na glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
GlazuraGlazura
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
14
Szkliwo pędzla nad kratą.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
15
Piec ciasto 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177° i kontynuuj piec, aż skorupa będzie złotobrązowa i napełnianie będzie bulgotać, 50 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
16
Przenieść ciasto do stojaka i ostudzić całkowicie do napełniania do Ustawienia. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.
17
Odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny przed podaniem. W razie potrzeby, przepłukać ciasto w piekarniku 163° 10 do 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
18
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.

Składniki

1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimorele suszone pokrojone w kostkęmorele suszone pokrojone w kostkę2(zima)2 szczypty zmielonych goździków2 szczypty zmielonych goździków2(zima)skrobia kukurydzianaskrobia kukurydziana2(zima)ciemny rumciemny rum2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisuszone porzeczkisuszone porzeczki1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizłote rodzynkizłote rodzynki680Orzechy dowolne (posiekane)Jabłka Granny Smith (około 3 duże), obrane, ćwiartowane, rdzeniowane, pokrojone w kostkę 1/2 calaJabłka Granny Smith (około 3 duże), obrane, ćwiartowane, rdzeniowane, pokrojone w kostkę 1/2 cala0(może być lub przeglądać)ziele angielskie mieloneziele angielskie mielone0(może być lub przeglądać)cynamon mielonycynamon mielony1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaDuża szczypta ziemiDuża szczypta ziemi1(może być lub przeglądać)imbir mielonyimbir mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)krem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia1(może być lub przeglądać)drobno starta skórka z cytrynydrobno starta skórka z cytryny2(zima)melasa o łagodnym smaku (lekka)melasa o łagodnym smaku (lekka)11 funt cukinii,drobno starta skórka pomarańczowadrobno starta skórka pomarańczowa212-calowe12-calowy okrągły placek12-calowy okrągły placek1szczyptaDuża ilość drobnej soli morskiejDuża ilość drobnej soli morskiej2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiżurawina suszona słodzonażurawina suszona słodzona1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitarta suszona lub czereśnietarta suszona lub czereśnie2(zima)(1/4 patyczka) masło niesolone(1/4 patyczka) masło niesolone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn